Naše storitve

NEGA OBRAZA

Ljudje imamo različne tipe kož in težave povezane z njimi. Vsaka pa v svojem obdobju zahteva ustrezno in strokovno nego.

COOLIFTING BEAUTY GUN

Za vse, ki si želite izboljšati videz svoje kože in zmanjšati globino gub, pa si ne želite tretmajev z uporabo igel in drugih invazivnih postopkov.

DEPILACIJA

V današnjem času je zaradi estetskih meril odstranjevanje dlak postalo že nujnost in ne več stvar izbire.

PEDIKURA

Stopala so pomembnejša kot si predstavljamo. Nosijo namreč težo celega telesa, se prilagajajo podlagi, premikajo telo in blažijo udarce.

NOSEČNOST

Nosečnost je posebno obdobje, ko je ženska nabita s čustvi in popolnoma usmerjena na prihod novega bitja.

Nega obraza

NEGA OBRAZA

Koža je naš največji organ. Ščiti nas pred zunanjimi dejavniki in predstavlja prvo obrambno linijo, ki zaščiti naše organe.

Ščiti nas pred vdorom virusov, bakterij, pred UV sevanjem in pred izhlapevanjem vode. Skozi kožo pa izločamo tudi škodljive snovi iz telesa.

Da vse ostane v ravnovesju, je potrebno njeno vzdrževanje in ustrezna skrb.V puberteti začnejo zaradi vpliva hormonov delovati žleze lojnice in znojnice. Prisotne so na obrazu, za uhlji,v zgornjem delu prsnega koša, na hrbtu. Iz njih se izloča sebum. Vse to na koži povzroči vnetja, ki lahko vodijo do nastanka aken in posledično brazgotin.
V obdobju po 40. letu starosti pa se začnejo izraziteje kazati znaki staranja kože. Nastaja manj kolagena, koža je tanjša in manj prožna ter občutljivejša. Spremeni se njena struktura. Pojavijo se hiperpigmentacije, opazimo pa lahko tudi večjo poraščenost. Slabša je tudi oskrba s kisikom, posledično pa koža izgubi lesk in je videti bleda.
Ljudje imamo različne tipe kož in težave povezane z njimi. Vsaka pa v svojem obdobju zahteva ustrezno in strokovno nego.
V našem salonu vam nudimo:

 • nego mladostniške, problematične kože
 • nego dehidrirane, puste kože
 • nego občutljive kože
 • anti age nege

Ob negi vam uredimo obrvi, na željo jih tudi pobarvamo, povoskamo dlačice po obrazu, pobarvamo trepalnice, …

Beauty gun

COOLIFTING BEAUTY GUN-alternativa igelnim tretmajem

Za vse, ki si želite izboljšati videz svoje kože in zmanjšati globino gub, pa si ne želite tretmajev z uporabo igel in drugih invazivnih postopkov.

Coolifting beauty gun pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku izstreli na tkivo močan tok CO2. Kombinacija hladu in visokega pritiska povzroči intenzivno penetracijo anti aging učinkovin kot je hyaluron. Aktivira se mikrocirkulacija, kar sproži nastanek elastina in kolagena ter poveča oksigenacijo tkiv.

Rezultat je takojšen lifting učinek, odprava drobnih gubic in opazno  zmanjšanje globokih gub. Dolgotrajni učinek pa je regeneracija kože, stimulacija elastina in kolagena ter izboljšanje kakovosti in teksture kože.

Postopek je hiter in neboleč ,  po tretmaju se lahko takoj vrnete k vsakdanjim opravilom.

Število tretmajev se priporoča glede na starost in stanje kože. Priporočljivo pa je kasnejše mesečno vzdrževanje.

Tretma lahko opravite tudi pred prireditvijo,praznovanjem ,druženjem, ko   želite  v hipu zasijati in izgledati kar najbolj mladostno in spočito.

COOLIFTING BEAUTY GUN

Nega obraza

DEPILACIJA

V današnjem času je zaradi estetskih meril  odstranjevanje dlak postalo že nujnost in ne več stvar izbire.

Vedeti je sicer treba, da so določene dlake ohranile svojo zaščitno funkcijo (obrvi in trepalnice ščitijo pred znojem, dlake v nosu preprečujejo vstop tujkom v telo) , medtem, ko so druge postale moteča nadloga , zaradi katere prihaja do neželenega vonja, razmnoževanja bakterij in težjega vzdrževanja ustrezne higiene.

Depilacijo delimo na mehansko in kemično.

Najenostavnejše je sicer mehansko britje, vendar po njem dlake ponovno hitro zrastejo in so lahko celo močnejše.

Dostopna in neboleča je tudi kemična depilacija s kremami, vendar le te vsebujejo razne snovi, ki niso primerne za kožo.

Voskanje pa je proces, pri katerem dlake pulimo pod nivojem kože, pri čemer izpulimo tudi korenino. Dlaka po približno 3 tednih zraste oslabljena, mehkejša in svetlejša.

Depilacija se lahko izvaja skoraj po celem telesu. Večje, manj občutljive površine voskamo s trakovi, medtem, ko je za občutljivejše predele namenjen vosek brez trakov. (bikini, brazil, podpazduha).

Depilacijo izvajamo z  voski Perron Rigot, ki so vodilni v svetu. Ne povzročajo srbečice in rdečice, preprečujejo vraščanje dlak, zagotavljajo pa tudi maximalno zmanjšanje bolečine.

V salonu izvajamo depilacijo:
 • celih nog
 • bikini predela
 • brazil
 • rok
 • podpazduh
 • obraza
 • hrbta
 • prsnega koša

PEDIKURA

PEDIKURA

Stopala so pomembnejša kot si predstavljamo. Nosijo namreč težo celega telesa, se prilagajajo podlagi, premikajo telo in blažijo udarce.

Nega stopal in nohtov pa lahko prepreči tudi marsikatero bolezen ali nepravilnost.

Na nogah se lahko pojavi suha, groba in trda koža. Razpoke, ki bolijo in otežujejo hojo, otiščanci, vraščeni nohti. Nezračna in vlažna obutev  lahko pripomore k nastanku glivic, ki okužijo tako kožo stopal kot tudi nohte.

Pri pedikuri se natančno pregleda noge in poda oceno stanja.

Nohte se postriže na želeno dolžino, s pedikerskim strojem se jih natančno zbrusi, uredi se obnohtno kožo in kožo stopal. Z nežnimi masažnimi gibi ter rahlo akupresuro stopal  na koncu vtremo še negovalno kremo.

Na željo se nohte na koncu tudi nalakira z laki ZOYA, ki so veganski, primerni tudi za nosečnice in ne vsebujejo škodljivih snovi.

Manikura va salonu An derma

Nega obraza

NOSEČNOST

Nosečnost je posebno obdobje, ko je ženska nabita s čustvi in popolnoma usmerjena na  prihod novega bitja.

Navkljub vsem tegobam, ki se lahko pojavijo v tem času, pa si še vedno želi biti tudi lepa in negovana.

Mnogo nosečnic se  sprašuje kaj vse je sploh dovoljeno v času nosečnosti. Strokovna priporočila glede posameznih postopkov so namreč zelo ohlapna.

Glede depilacije sta najbolj varna britje in vosek. Slednji je prav v času nosečnosti še najbolj praktičen, saj dlake zrastejo počasneje in so tanjše. Izognemo pa se tudi raznim urezninam, ki bi si jih lahko povzročile zaradi slabše vidljivosti in dostopnosti nekaterih predelov.

Uporaba krem za depilacijo je bolj vprašljiva, medtem ko se laserske metode odstranjevanja dlak odsvetuje.

V nosečnosti je zelo pomembna tudi nega stopal, saj so noge zelo obremenjene, ker nosijo povečano težo ženske. Da ne omenjamo  izvedbe striženja nohtov, ki v tem času postane pravi »mali podvig«.

Prav tako je pomembna ustrezna nega kože obraza. Lahko se namreč pojavijo akne, drobni mozolji, koža lahko zapigmentira.

 Večina teh težav  izgine sama, pri nekaterih pa je potrebna strokovna obravnava.

S strokovnimi nasveti in ustrezno nego vam obdobje nosečnosti lahko olajšamo in dodatno polepšamo.

Storitve imamo namreč prilagojene tudi nosečniškim trebuščkom.